05 995 57 87 Ukanc 20, 4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

Restavracija

Odpiralni čas

PONEDELJEK – TOREK
zaprto
SREDA - PETEK
16:00 - 21:00
SOBOTA - NEDELJA
13:00 - 21:00

Jedilni list

PDF

Ne boste se morali upreti raznovrstni ponudbi, ki jo je za vas pripravil chef Denis.

V naši restavraciji lahko poleg izvrstnih pic, po katerih smo v prvi vrsti znani, izbirate tudi v raznoliki ponudbi sestavljenih solat. Med njimi sta najbolj priljubljeni solata s pršutom in bohinjskim sirom in solata s popečenim roastbeefom.

Da pa ne bi zapostavili tistih ljubiteljev mesnih jedi, je chef Denis sestavil 5 vrst slastnih burgerjev pripravljenih iz lokalnih sestavin. Ponudbi burgerjev smo dodali tudi BBQ rebrca, piščančje trakce, perutničke in roastbeef z zeliščnim maslom.

Če pa vam ostane še nekaj prostora v vaših želodčkih, vam priporočamo sveže pripravljene sladice, kot so govic kugla, panna cota z vročimi gozdnimi sadeži, čokoladna pena po bohinjsko in še marsikaj bi se našlo izpod rok našega chefa.

Vsej tej ponudbi pa smo dodali tudi nekaj piv domačih pivovarn (Pivovarna Academia, Humanfish in Pelicon) in vin slovenskih vinarjev (Radgonske gorice, Colja, Mavrič, Erzetič, Kristančič…).

Apartmaji Ukanc - Ukanc, Bohinj, Slovenija - apartma, sobe, počitniška hiša, nastanitve, namestitve, nočitev z zajtrkom, restavracija, picerijaApartmaji Ukanc - Ukanc, Bohinj, Slovenija - apartma, sobe, počitniška hiša, nastanitve, namestitve, nočitev z zajtrkom, restavracija, picerijaApartmaji Ukanc - Ukanc, Bohinj, Slovenija - apartma, sobe, počitniška hiša, nastanitve, namestitve, nočitev z zajtrkom, restavracija, picerijaApartmaji Ukanc - Ukanc, Bohinj, Slovenija - apartma, sobe, počitniška hiša, nastanitve, namestitve, nočitev z zajtrkom, restavracija, picerija

natisni | na vrh
Predstavitev Posebna ponudba Cenik Rezervacija